Digitaal abonnement: Start

12 maanden toegang tot het digitaal archief
van het Belang van Limburg voor de lanceerprijs van slechts €20

Beste lezer,
U hebt nog geen abonnement? Klik dan hier om u aan te melden en de betaalprocedure te doorlopen. Zodra de betaling is afgehandeld, krijgt u toegang tot het digitaal archief.

Klik hier om naar het digitaal archief te gaan.

Klik hier als u problemen hebt met het abonneren op het digitaal archief.
(klik met de rechtermuisknop en kies opslaan om het document te bewaren)

Klik hier voor de handleiding van het digitaal archief.
(klik met de rechtermuisknop en kies opslaan om het document te bewaren)

Opmerkingen:
  • Deze service is uitsluitend gereserveerd voor abonnees van Het Belang van Limburg die zich vooraf hebben geregistreerd. Tijdens de opstartfase accepteren we geen nieuwe inschrijvingen.
  • Het digitaal archief is opgebouwd uit ingescande pagina's van de krant uit de periode 1883 - 2003. De collectie is niet volledig. De beginjaren (1879 - 1891) zijn fragmentarisch. Enkele boekdelen (1911), periodes en pagina's ontbreken. Het Belang van Limburg start een project om deze ontbrekende delen te verzamelen. Tijdens Wereldoorlog I en II is de krant niet verschenen.
  • Het archief en de functionaliteit ervan zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen enkel aangewend worden voor privé-gebruik in familiekring; dus niet voor professioneel noch voor commercieel gebruik en niet in openbare gelegenheden.
    Herpublicatie of enig ander gebruik is niet toegelaten zonder voorafgaande uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de uitgever.